Nyheder
Vi havde fint besøg af 30 tyske sejlere i store sejlbåde - det beviste at her er plads til mange både i vores havn.

Arbejdsdagen efterår 2022

Der blev startet tidligt på arbejdsopgaven med bølgebryderen, allerede lørdag morgen startede Søren, Jan, Kent og Morten med at få bygget rammen til vores bølgebryder ude ved plads 92.


Søndag morgen mødte der ikke mindre end 30 mennesker op klar til at gå i gang med div opgaver.

Efter et hyggeligt, morgenmøde med kaffe og morgenbrød gik alle igang med de forskellige opgaver på listen.


4-5 mand fortsatte med bølgebryderen. 3-4 piger ryddde op på loftrummet. borde og bænke vandslanger blev pakket sammen og gemt væk for vinteren.


Der blev med lidt besvær og en enkelt dykker lavet forstærkning under jollebroen.


Ukrudt og anden bevoksning blev fjernet omkring klubhuset samt alle steder hvor der var noget der havde forvillet sig til at gro. også omkring autocamperpladsen og rundt langs hegn og stendiger blev der slået høje bevoksninger og det har givet luft og pyntet helt utroligt.


Der blev undersøgt og gravet efter de gamle kabler til masteskur og container, lavet plan og opmålning til nye ksbler til masteskur og autocamper stander.


Der blev fjernet gamle pæle fra havnen, gammelt træ og andet skrammel fra hegnet bag bådene.


Jan fik trukket kabel ind i containererne så vi kan få lys derinde når de bliver beklædt indvendigt.


Det blev middag og Aktivitetsudvalget havde sørget for mad til det arbejdende folk i form af lækkert smørrebrød samt øl og vand.


Jan S og Jørgen R tømte miljøskuret for diverse olie og vandrester, oliefiltre en ikke ukompliceret opgave med et par 200 liters tønder fyldt til randen. Tønderne er nu fjernet og kommer ikke op igen da det er besluttet at vi ikke længere kan modtage gl. olie, bundslam, oliefiltre samt batterier, men disse skal bringes til genbrugspladsen af den enkelte skibsejer.Arbejdsdagen forår 2022


Der var ikke mindre end 28 fremmødte til arbejsdagen. vi mødtes alle i klubhuset ves 8-00 tiden. hvor Aktivitetsudvalger havde sørget for morgenbrød og kaffe til alle. Da det var konsumeret gik alle ud for at tage far på de mange opgaver der var lagt frem til dage.


Broen vi har overtaget fra fiskerne blev repareret så den kan bruges sæsonen ud og vi kan lave en renovering af den til vinter.


Der blev foretaget den helt store oprydning i masteskur og grønne container. Hvor der havde ophobet sig en utroligt masse ting gennem årene. Samt omkring masteskuret.


Der blev gjort plads så vi kan have flere Autocampere på pladsen, da der jo er rimelig god gang i dem.


De nye borde blnkesæt blev samlet og sat op samtidigt med de bedste af de gamle også blev placeret rundt omkring. 


Der blev kørt tang væk, sat slanger op, monteret en ny pumpe til springvandet.


Til middag blev der serveret smørrebrød fra Langø Grill og Cafe. virkeligt godt smørrebrød. det kan godt anbefales.


Efter middagen gik man ud og fik det sidste ryddet op og kørt væk.


Kl 14.00 var der standerhejsning med en kort tale fra Michael. Derefter en sang og 3 hurraråb og en skål gik vi tilbage til klubhuset for at afslutte med kaffe og lagkage, lagkagen var også leveret fra Langø Grill og Cafe.


Alt i alt en rigtig produktiv omend kølig dag.


Michael