Havnen
Langø Lystbådehaven en dejlig sommerdag.

Havnen


Langø Lystbådehavn ligger ved indsejlingen til Nakskov Fjord og er rammen om et aktivt sejlermiljø og med mange gode faciliteter for medlemmer og gæstesejlere.Langø Havn


Langø Havn ligger ved indsejlingen til Nakskov Fjord. Herfra er der en meget smuk udsigt til Albuen, Enehøje og Nakskov Fjord.


Langø Havn er to havne side om side. Mod øst ligger den gamle Langø Fiskerihavn, som er anlagt i 1909 som en anløbsbro for sildejoller. Det blev senere til en egentlig fiskerihavn. Der er stadig et antal kuttere i haven, som dagligt fisker i Østersøen og lander fangsten i havnen hos Langø Fiskesalg. På vestsiden af Langø Fiskerihavn har Langø Bådelaug anlagt den ny lystbådehavn, som blev indviet i 1991 (se fotos - klik på link nederst på siden). Begge havne er private havne.


Langø Lystbådehavn har gode forhold for medlemmern og er rammen om et aktivt sejliermiljø, hvor man kender og hjælper hinanden.


Der er gode faciliteter i det flotte nye klubhus, som medlemmerne har bygget i 2008. Der er travelift og mastekran, masteskur og plads til vinteropbevaring af både på havnearealet.

En aktiv fiskerihavn.