Gæstesejler

Gæstesejler


I Langø kan vi tilbyde dig en fantastisk udsigt fra vores hyggelige lystbådehavn. Her er gode faciliteter, fred og ro og et oprindeligt miljø med en aktiv fiskerihavn. Både op til 40 fod kan modtages. Havnen er for få år siden oprenset til 2,4 m.


Se mere om havnen


Oplev Langø og omegn


Find overnatningsmuligheder

Velkommen til vore gæstesejlere


Langø Lystbådehavn ligger ved indsejlingen til Nakskov Fjord, og vi har en fantastik udsigt fra havnen til Albuen og Enehøje samt til Langeland i det fjerne. Til den anden side kan man se Nakskov Fjord med de mange mindre øer.


Her er fred og ro, og mange gæstesejlere bliver her i flere dage og slapper af eller sejler på tur til Nakskov og Albuen Havn. Der er også mulighed for at låne vores kajakker til at ro en ur til Albuen eller Nakskov Fjord rundt. Vi har også cykler, som kan lånes til at cykle til Nakskov eller mod Rødby på den gode cykelvej på digekronen med udsigt til fjorden eller Østersøen.


Der er altid plads til gæstesejlerne i Langø, og man kan næsten altid fortøje til pæl og ellers langs den høje bro til styrbord ved indsejlingen.  De største bådpladser er til både på 40 fod og godt 4 m bredde. Større både kan fortøjes langs den høje bro. Havnen er for få år siden blevet oprenset til 2,4 m.


Vi kan tilbyde gode faciliteter med store baderum, gode vaskefaciliteter og et dejligt stort klublokale, som gæstesejlerne er velkomne til at bruge. På havnen er der en cafe med en mindre købmandsbutik i den ene ende.


Har man problemer med båd eller motor, så er det en god ide at sejle til Langø, da vi har en travelift, så båden om nødvendigt kan komme på land, og i Langø finder du TP Marineservice og en velassorteret marinebutik.


Se mere om Nakskov Fjord


Med forlængelsen af bro 4 i 2011 blev der mulighed for at flere og større både kunne gæste vores havn.
Livlig trafik ind og ud af havnen en sommerdag. I baggrunden Enehøje
Aftentur på havnen med udsigt til en solnedgang over Albuen.