Bus, flextrafik og taxa
Den letteste måde at komme til Nakskov på er at sejle. Men driller vejret er det andre transportmuligheder fra Langø til Nakskov og videre.

Transport fra Langø


Driller vejret, og får du brug for at komme til Nakskov til lands, kan du på hverdage komme med bus, eller du kan bestille flextrafik eller en taxa. Fra Nakskov går der tog og fjernbusser.


Se rejseplanen

Bus, flextrafik og taxa


Hvis man er blæst inde, er der mulighed for at komme til Nakskov på forskellige måder.

Fra Nakskov kan man komme videre med Regionstog mod Maribo, Sakskøbing og Nykøbing Falster. Herfra er der DSB tog mod København.Der er selvfølgelig også en hel del lokale busruter, der udgår fra Nakskov.

Se rejseplanenBus 718 til Nakskov

På hverdage er der bus fra Langø og til Nakskov hver time - og det samme den anden vej. Bussen har stop ved Havnevej 5. Hvis du kommer tilbage belæsset med indkøb, så spørgs chaufføren, om han vil sætte dig af ved havnen.

Køreplan for bus 718


Flextrafik

I Lolland Kommune kan du køre billigt med flextur. En flextur skal bestilles senest to timer før. Den bestilles fra adresse til adresse (som  med taxa), men på  en flexturkan der være  medpassagerer, og måske skal man køre  en omvej. Man aftaler ved bestilling tidspunkt for, at man skal være fremme og får at vide, hvornår man afhentes. Til gengæld koster det kun en brøkdel af en taxatur. Der køres fra kl.  6-23 alle dage, dog kun tidsbestilling til kl. 18. Kan bestilles online eller på tlf.  70 26 27 27. Se mere om Flextrafik  på hjemmesiden:

Flextur supplerer den kollektive trafik


Taxa

Taxa Lolland har tlf.54951111

Taxa Lolland


Madsens Bustrafik - endagsture til  København

Madsens Københavnerbus er en let og billig måde at få en endagstur til København på. Bussen kører mandag, onsdag, fredag og søndag. Se mere på hjemmesiden:

Madsens Bustrafik


Bus 800 til Odense

Johns Turistfart kører til Odense med en forbindelse hver dag og to fredag og søndag. Se mere på hjemmesiden:

Rute 800 - Johns TuristfartVentebænkene

Da de mange gange er så som så med bustrafik her på vestlolland har du mulighed for at benytte dig af de opstillede ventebænke. Så har du mulighed for at komme til 'Vestenskov eller Nakskov.

En ny og fin ide til at komme frem og tilbage på, dog uden nogle garantier.

Ventebænk I Nakskov
Ventebænk I Nakskov
Ventebænk Langø
Ventebænk Langø
Ventebænk i Vestenskov
Ventebænk i Vestenskov