Klubhuset
Klubhuset er bygget af medlemmerne og danner en perfekt ramme om fællesskabet i klubben. I 2012 blev solvarmeanlægget suppleret med solceller.

Klubhuset


Det nye klubhus er stedet, hvor medlemmerne kan mødes i det daglige og til årets mange aktiviteter.


Se oversigt over aktiviteter.Klubhuset


Klubhuset blev bygget i 2008 af bådelaugets medlemmer, og det store, lyse klublokale med køkken danner rammen om bådelaugets festlige sammenkomster og øvrige aktiviteter. Det er også her medlemmerne mødes i det daglige.


Som medlem af Langø Bådelaug har man adgang til bruge klubhuset alle dage og aftener, hvis det ikke er optaget af møder eller lejet ud til medlemmer. Havnens gæstesejlere er velkomne til at bruge det på lige fod med medlemmerne.


Aktive medlemmer kan leje klubhuste efter to års medlemsskab til private fester.  I sejlsæsonen bliver det ikke lejet ud.


Se pris for at leje klublokalet i takstbladet


Grillpladser og have

Udenfor klublokalet er der mange muligheder for at finde en god sideplads med udsigt over havnen og mod Albuen og Langeland, bl.a. i haven.Der er opstillet et par grill, som kan flyttes alt efter vindretning.


Yderst på bro 4 er der også opstillet en grill, og her er der tre bord/bænkesæt..


En hyggelig snak en dejlig januardag i klubhuset.
Der er den flotteste udsigt fra opholdsarealerne foran klubhuset mod Albuen, Langeland, Tårs og selvfølgelig bådene i havnen.